Tarif No: 73
Gönderen :karadenizsofrasi:
Tarifin Adı Fasülye turşusu Kavurması
Karadenizin meşhur yöresel fasülye turşusu kavurması arkadaşımın ellerine saglık çok güzel gözüküyo Desdegin için teşekkürler tekrar karadenizin o yöresel tariflerinle katılmanı beklerim.
FASULYE TURŞUSU KAVURMASI
Önce turşu yapılır tabiki,istenirse böyle verev verev istenirse uzun uzun yapılır,
fasulye turşusu kabından çıkarılır,sudan geçirilir,bir tarafta kuru soğan küçük doğranır,sıvıyağ yada tereyağında kavrulur,istenirse salça konur,ben domates ekledim bir tane ince doğrayıp.Fasulyeler sıkılarak soğanın içine ilave edilir karıştırılır,kavrulur,sonrada ister kahvaltıda isterseniz herhangi bir yemeğin yanında,gününüzde çayla birlikte afiyetle yenir.
Bu tarifimide YÖRESEL LEZZETLER ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPAN arkadaşımwww.safiyeile.blogspot.com a gönderiyor,kolaylıklar diliyorum
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder