- 2 Su bardagı arpa şehriye
-1 Adet havuç
-3 Adet domates
-1 Çay bardagı sıvı yag
-1 Yemek kaşıgı tere yagı
-1 Adet knor tavuk bulyon
-4 Sap dere otu ve yarım domates
süslemek için
YAPILIŞI:
Önce şeriyenin 1,5 bardagın kavururdum kahve rengini alanadek
renededen çekdigim havuç ve domatesleri kalan yarım bardak şehriyeyide
ekledim bir kaç defa daha çevirdim knor bulyonumuzu ekleyip .
Üzerini 1 cm geçecek şekilde kaynar su ve tuz eklenip kapagı kapalı olarakçektirilir.
Suyunu çeken pilavın altı kapatılıp.Kapagı kapalı şekilde 15 dakika demlendirilir. Servis
tabagına alıp üzerini istege göre süslüye bilirsiniz
Afiyet olsun
3 aylarin hayirli ve bereketli olsun arkadasim,asma yapraginda gözüm kaldi,
YanıtlaSilellerine sağlık ne şeker bir pilavdır öyle yahu :)
YanıtlaSilsevgiler..
çok güzel gözüküyor.ellerine sağlık.çok besleyici bir pilav olmuş.sevgiler...
YanıtlaSilo nasıl bir görüntü öyle,ellerinize sağlık...
YanıtlaSilbende sık sık yaparım,çok severim ellerine sağlık..
YanıtlaSilEllerine sağlık,oldukça lezzetli bir pilav..Afiyet olsun:)Sevgilerimle:)
YanıtlaSilhayirli aksamlar canim ellerine saglik afiyetler olsun.
YanıtlaSilKandiliniz mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Çok güzel görünüyor.
Kandilini kutluyorum. Tüm dualarımızın kabul edilmesi dileğiyle,
Sevgiyle kal.
harika görünüyor ellerine sağlık
YanıtlaSilhayırlı kandiller
HAYIRLI KANDİLLER...
YanıtlaSilSelamlar cümleden arkadaşlar hepinizin ragaip kandilini kutlarım yorum ve ziyaretleriniz için teşekkürler
YanıtlaSilımmmm nefis gözüküyo mis kokusu geldi burnuma...eline sağlık sevgiler Safiye abla...
YanıtlaSilSüper gözüküyor.Elinize sağlık.
YanıtlaSil